vakantieopvang voor je fret

Vakantieopvang voor je fret

Natuurlijk kun je je fretten meenemen wanneer je op vakantie gaat. Ik raad dit echter niet aan. Volgens mij ben je meer bezig met op de fretten letten dan lekker vakantie houden. Ook kunnen fretten niet tegen temperaturen die hoger zijn dan 30 graden. In de zomervakantie kan dit een behoorlijk probleem opleveren. Wanneer je je fretje meeneemt naar het buitenland dient hij of zij gevaccineerd te worden. Zie hiervoor het gedeelte Inenten – vaccineren van fretten.

Wat mij betreft is de beste oplossing een oppas te vinden voor je fretten. Helaas kan dit wel een uitdaging zijn omdat niet veel mensen verstand hebben van fretten. Mocht je alleen maar iemand kunnen vinden die niet veel verstand heeft van fretten, zorg er dan voor dat dat je alles goed uitlegt.

De meeste verenigingen en stichtingen hebben ook een vakantie lijst die toegankelijk is voor hun leden. Hier komt vraag en aanbod bij elkaar. Het voordeel hiervan is dat je te maken hebt met mensen die zelf ook fretten hebben. Zorg er natuurlijk wel voor dat je eerst even kennismaakt en goede afspraken maakt over bijvoorbeeld eventuele dierenartskosten.

Verder kun je ook zoeken naar fretten pensions, frettenopvangen met vakantieopvang. Deze mensen hebben regelmatig verschillende fretten in hun opvang. Deze mensen hebben over het algemeen ook veel ervaring met verschillende fretten met verschillende karakters. Ook hier is het uiteraard belangrijk om eerst kennis te maken voordat je je fretje daadwerkelijk laat logeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *